Stresshantering

HÄLSOPEDAGOGEN ERBJUDER

Stresshanterings kurs

- Både enskilt och i grupp

En unik kurs för att se till helheten av dig. Konceptet bygger på att lära känna dig själv inifrån och ut och vad just du behöver för att hitta balans i din vardag. Vi börjar med ett enskilt samtal i Hälsocoaching för att titta närmare på vad som stressar dig och sätter därefter riktlinjer – vad som är viktigt för att du ska må så bra som möjligt.

I kursen ingår också en Föreläsning i stresshantering. Vi träffas i en liten grupp där det även kommer finnas tid för frågor och diskussioner.  

Du kommer även få prova på MediYoga (medicinsk) och Mindfulness i en liten grupp. MediYoga som i sin lugna och inkännande form hjälpt många just vad gäller stressproblematik. En yogaform som det forskas kring och den enda yogaform som får användas i sjukvården. Mindfulness som hjälper dig att se på det som är, acceptera och hitta närvaro i andetaget. Helt prestationslöst. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga eller mindfulness.  

I kursen ingår en svensk klassisk massage behandling och övningar för dig och vad din kropp behöver för att må så väl som möjligt.

Vi bokar även in ett återbesök för att se vad som har hänt, nya tankebanor, frågeställningar och hur du går vidare.  

Kostnad: 2500kr

Är du eller ditt företag intresserad hör av dig till caroline@hpiv.se

Jag är Actiway ansluten.  

Plats: Nalina – body,mind, soul på Klostergatan 6 (ovanför Ica cityhallen)  

Caroline Nordström – Hälsoutvecklare och cert. Massageterapeut och MediYoga lärare med mindfulness inriktning. Har även själv stor erfarenhet av stressproblematik och talar utifrån detta i sin profession.  

Varmt välkommen!

hpiv_staende_cmyk.png
Harmoni för kropp & själ

Klostergatan 6
352 30 Växjö

Kontakta mig

0708 – 18 99 96