Corporate

HÄLSOPEDAGOGEN ERBJUDER

Lösningar för företag

Letar du efter någon som kan inspirera dig eller dina anställda och göra en förändring individanpassat eller i grupp?
 
 
 • Föreläsningar Letar du efter någon som kan inspirera dig eller dina anställda och göra en förändring individanpassat eller i en grupp?

  Motivationen och drivkraften finns inom var och en av oss. Det gäller att väcka den så att vi alla kan ta tillvara och utveckla våra unika förmågor och resurser. Det handlar om att växa inom sig själv och få verktygen att leva sin fulla potential. Att börja göra små förändringar blir med tiden till ett livsverk och ibland även större än vad du från början tänkt dig.

  När man lyfter sig själv lyfter man även andra, arbetsklimatet blir positivare och energin i en grupp gör att allt blir möjligt. 

  I vårt samhälle idag är stress något som var och en upplever. Men det är olika saker som  stressar oss och vi reagerar olika. Att hantera sin egen stress och hitta strategier som fungerar för just dig eller dina anställda är en viktig del för att få en så bra och trivsam arbetsmiljö som möjligt.  

  Budskapet i mina föreläsningar är att få en förståelse för att ”det är bara du som lever ditt liv och det är bara du som kan göra något åt hur du mår”.

  Bristen på återhämtning är det många av oss som saknar och jag vill dela med mig av tänkvärda historier från mitt eget liv för att ni ska få en bättre förståelse varför just jag valt att stå framför er och föreläsa.

  Vi har alla olika sätt att lära och ta in. Därför har jag valt att varva teori med praktiska övningar för att använda alla våra sinnen och göra varje föreläsning unik i sitt slag allt efter era önskemål.

  För vidare information och offert kontakta: caroline@hpiv.se

 • Coaching – Vill du göra en förändring i din livsstil? (hitta balans, välmående, energi, styrka, gå ner/upp i vikt, sova bättre, stressa mindre). Genom att coacha dig hittar du din väg till att nå dina mål. Jag är med dig hela vägen och hjälper dig att sätta upp delmål och pusha dig till en positiv förändring.
 • Massage – svensk klassisk massage för ömma muskler och leder som skapar en känsla av välbefinnande till både kropp och själ. Jag tar med mig min massagebänk ut till er och masserar på ert företag.
 • Aktiv avspänning – Att gå ner i varv emellanåt hjälper din kropp till återhämtning och förnyad energi. Ge dig själv 15 minuter genom att fokusera på andetaget, små inkännande rörelser och avslutningsvis en avslappning. Allt detta görs på stol och alla kan vara med.
 • Yoga och Mindfulness – Som lärare inom flera olika yogaformer ger jag dig fria händer att efter dina önskemål lägga upp en klass som passar din arbetsgrupp. Allt ifrån meditationer, mindfulness övningar till lugn MediYoga till mer flödande Globalyoga.

  Hör gärna av dig till mig för mer information och offert.

För mer information

E-post: caroline@hpiv.se
Telefon: 0708 - 18 99 96

Kundrecensioner

”Väldigt bra föreläsning, tyckte du lyfte upp väldigt bra saker, hur man ska se sig själv och vad man kan göra för att jobba med det. Tusen tack för att du kom”
Deltagare
Föreläsning

”Mycket bra. Tydlighet och förklarar mycket bra. Glad. Som sprids i rummet.”
Deltagare
Föreläsning

”Härlig energi! Tänkvärt! Bra tips!”

Deltagare
Föreläsning

”Det var jättebra. Du föreläste bra, lugnt och tänkvärt. Fantastisk morgon!”
Deltagare
Föreläsning

Referensföretag

hpiv_staende_cmyk.png
Harmoni för kropp & själ

Klostergatan 6
352 30 Växjö

Kontakta mig

0708 – 18 99 96